Max Verstappen nieuws

Jos Verstappen is eigenlijk helemaal niet te spreken over de gekozen route van Red Bull Racing in Monaco. Lees het laatste nieuws over Max Verstappen analyses van experts en bekijk de fotos en videos in hoge resolutie.


Verstappen Nl Is The Official Website Of Max Verstappen It Brings The Latest News Photos And Results

Max Verstappen heeft voor het eerst in zijn carrière de Formule 1 Grand Prix van Canada gewonnen.

. Carlos Sainz Jr 0993. De vader van Max Verstappen hield een zure nasmaak over van het raceweekend en baalt dat het Sergio Perez en niet zijn zoon. Volg Max op social media en blijf op de hoogte.

Zo 1600 - 1800. In Montreal moest de Red Bull-coureur er bijzonder hard voor werken om Carlos Sainz van het lijf te houden maar slaagde hij daar wonderwel in. Maar van een teamorder wil Verstappen niks weten.

Max kwalificeert zich op P2 voor Britse Grand Prix. Ruim een jaar later in 2016 volgde een sensationele overstap naar Red Bull waar op een leeftijd van slechts 18 en 228 dagen meteen. F1 nieuws actueel kwalificaties tussenstanden live streams kalender en natuurlijk Max Verstappen.

Het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws vind je op RacingNews365nl de F1-site van Nederland met dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Voor het team van Toro Rosso finishte hij al in zijn derde Grand Prix in de punten waarmee hij de jongste F1-coureur ooit is die WK-punten scoorde. Win een door Max gesigneerde RBR Driver Cap 2022.

Blijf op hoogte op F1Nieuwsnl. Ben jij snel genoeg om Max Verstappen te volgen. Za 1600 - 1700.

Na twee weken onvervalste Perez-hype stelde Max Verstappen vanmiddag orde. Max Verstappen gaat in zijn Red Bull op jacht naar nieuwe successen. Hoofdpagina Nieuws Fotos Videos.

Bekijk de Formule 1 kalender voor een overzicht van alle races met uitgebreide informatie van de races en real-time. 08 - 10 jul. Erg goed voor ons Prijsvraag GP Silverstone.

Jos Verstappen is het duidelijk niet eens met de gang van zaken rond de start en het uitstellen daarvan bij de Grand Prix van Monaco zo laat hij merken in zijn column op Verstappennl. Verstappen ging wel erg makkelijk voorbij aan Perez zojuist in Bakoe. Max Verstappen debuteerde op 17-jarige leeftijd in 2015 in de Formule 1.

17 - 19 jun. Het laatste nieuws over Max Verstappen en alle statistieken van zijn Formule 1-carrière. 01 - 03 jul.

Max Verstappen is expecting a chaotic and busy weekend at the Monaco Grand Prix the home race of title rival Charles Leclerc. Scroll naar beneden voor het laatste nieuws. It was advantage Verstappen for the third race in a row in Spain as the World Champion took the lead in the F1 standings for the first time in 2022.

Max Verstappen 1997-09-30 leeftijd 24 Team Red Bull Racing. Laatste nieuws over Max Verstappen.


Max Verstappen Of Netherlands And Red Bull Racing Poses For A Photo News Photo Getty Images Red Bull Racing Max Verstappen Max


Max Verstappen Verstappen Nl レッドブル F1 レッドブル マレーシア


Verstappen Nl Is The Official Website Of Max Verstappen It Brings The Latest News Photos And Results Racen Seizoenen


Max Verstappen Wil Scoren In Amerika Formule 1 Red Bull Racing Overheid


Pin Op F1 Nieuws


Oh My God They Were Teammates Max Verstappen Holding His Gorilla Trophy Like Max Verstappen French Grand Prix Max


Verstappen Enjoys The Taste Of Champagne F1 News By Planetf1 Max Verstappen Driver Of The Day Red Bull Racing


Max Verstappen Vreesde Dat Carriere Tot Stilstand Zou Komen In Gp2 F1journaal Formule 1 Nieuws Max Verstappen Formula One Max


Max Verstappen Red Bull Racing Celebrates His Third Position On The Podium Max Verstappen Red Bull Racing Racing Suit


Max Verstappen Red Bull Racing Looks At His Trophy At Spanish Gp Max Verstappen Red Bull Racing Red Bull F1


Pin Op Nieuws


F1sutton On Instagram Pole Position Man Max Verstappen Is Called To The Stewards Office After Not Possibly Slowing D Max Verstappen Series Formula Formula 1


Yessss Boyssss P1 For Max33verstappen In Maxico Mexicogp Red Bull Racing Formula 1 Car Racing Max Verstappen


Pin Op Social Media Voor 99 Euro


Pin By Maria Aparicio On Max Verstappen In 2022 Red Bull Racing Max Verstappen Red Bull


Max Verstappen In The Garage After Retiring From The Bahrain Grand Prix Bahrain Grand Prix Formula One Max Verstappen


Pin Op Autosport

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel